Snacka om att vara förvirrad nu

Fick idag brev från Strömsholm med en kallelse dit. Dem hade även bifogat 2 papper med information om vad som skulle hända under besöket. Det är bara det att när jag pratade med veterinären där så sa hon att Java skulle genomgå ännu en CT, samt att dem skulle ta blodprover & ledvätska. I brevet står det att hon ska genomgå en MR & kommer därför att vara i full narkos. :S Under den senaste CT:n så räckte det med att dem drogade henne, så det var vad jag hade räknat med nu också. Sen så fick jag med ett papper där det står att jag ska duscha henne i nåt specialshampoo inför OPERATION!! :O WTF?! :O Menar dem att jag måste duscha henne inför provtagningarna? Eller vad är det frågan om? Behöver jag ens säga att jag tänker ringa dem imorrn & fråga? Men jag lär ju ändå ligga & tänka på detta inatt.

140618

Annars så händer det inte så mycket här, jag försöker göra om hemsidan i WordPress, men det går sådär, vi är inte helt överens jag & den sidan. :/ Vet ju att den sidan jag har nu krånglar en del, så jag tänkte försöka fixa den så att det blir bättre. Men om jag inte får fason på WordPress, vad kan man använda då? Några tips?

Java hälsar att livet är pest, det här med vila & enbart korta koppelpromenader är inte alls hennes grej. 🙁 Men nu är det ju ”bara” 3 veckor & 1 dag kvar…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *