Nu har bloggen flyttat!

Igår bestämde jag mig för att genomföra det jag så länge har funderat på – flytta tillbaka bloggen till hemsidan! I över 2 år har jag haft bloggen på ett ställe (bloggplatsen.se) & hemsidan på ett annat (SuperMagic.se). Men det har blivit så att hemsidan har känts onödig & väldigt åsidosatt, min motivation till att hålla den uppdaterad & sådär har helt klart varit låg. Så genom att återförena dem så hoppas jag att även hemsidan ska växa till liv igen.
Detta gick ju dock inte att göra på ett smidigt sätt, utan jag var tvungen att hitta en ny bloggportal. Jag kollade runt bland dem vanligaste, gjorde adresser & sen började jag pilla med designen för att komma fram till vilken jag ville använda mig av framöver. Till slut stod det mellan blogspot.com & wordpress.com, & det hela slutade med blogspot.com. 🙂 Nu håller jag på med en väldigt tråkig sak, men ack så viktig. Jag kopierar ALLA inlägg från bloggplatsen.se till blogspot.com. Det är en helvetes massa inlägg & bilder, men jag vet hur tråkigt det var när min första blogg, blogtown.se, försvann & allt jag skrivit bara var ett minne blott. Därför vill jag nu spara allting, även om det krävs lite jobb.

Mina tjejer har fått en promenad i regnet idag, inte så mycket mer, än så länge. Jag funderar på att antingen gå en sväng till eller träna ett pass med dem. Dem är nog på vilket som, bara det händer nåt. 😉

140511

Imorrn blir det ingen sovmorgon för då bär det av till Västerås för ännu ett besök på ReDog. Lite undersökningar & prat antar jag att det blir, sen vet jag ingenting mer. Det har ju redan gått iväg en remiss till Strömsholm för att träffa en ortoped & göra en MR, så det känns lite ”onödigt” att åka till Västerås imorrn, men men, säger dem det så lyder jag snällt.

Till helgen är det tänkt att vi ska tävla massor! :O På lördagen blir det agility i Lindesberg för Java, & på söndagen väntar freestyle i Storfors för både Java & Rally. Jag vågar dock inte tänka för mycket på det, för det är ju inte säkert att Java kommer att kunna starta, det beror ju lite på vad dem säger imorrn. Men jag hoppas såklart att jag ska få göra ett par tävlingar med min fina prinsessa, det skulle betyda mycket för mig även om resultaten kanske inte blir dem bästa (eftersom vi knappt har tränat nånting).

Börjar få ganska dåligt med idéer till bloggen, så är det nånting speciellt ni vill läsa om (eller se filmer på) så säg gärna till, antingen här i bloggen, eller via mail (malin@supermagic.se). Jag lovar, jag bits inte. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *